Més de 25 anys oferint protecció al propietari

T'ajudem a escollir les cobertures que millor s'adapten a tu

Renta Garantizada

Amb més de 25 anys d'experiència ens hem convertit en una de les principals companyies de referència en la gestió del lloguer d'habitatges. Des del 2020 formem part del Grup Neinor Homes, plataforma líder en el mercat residencial.

Consell administració

Jorge Pepa Jorge Pepa

President

Lorenzo Colino Lorenzo Colino

Conseller delegat

Jordi Argemi Jordi Argemi

Conseller

Mario Lapiedra Mario Lapiedra

Conseller

Equip directiu

Silvia Hernández Silvia Hernández

Directora general

Ana Díaz Ana Díaz

Directora d'operacions

Cesar de Andrés Cesar de Andrés

Director financer

Marta Alcalde Marta Alcalde

Directora comercial

Jaime Medina Jaime Medina

Consultor extern

Pilar Fortes Pilar Fortes

Directora de valoracions

Paola Atance Paola Atance

Responsable departament contractes

Francisco del Pozo Francisco del Pozo

Responsable departament tècnic

Mercedes Moreno Mercedes Moreno

Responsable departament administració

Els nostres valors

Proximitat

No som una immobiliària a l'ús, treballem dia a dia la relació amb els nostres clients i ens preocupem de satisfer i atendre les seves necessitats.

Adaptació i experiència

La nostra especialització i lideratge en el mercat del lloguer, són conseqüència de la feina de més de vint anys i d'adaptació diària als canvis i fluctuacions del sector immobiliari.

Compromís

Els nostres clients, propietaris particulars, entitats bancàries i empreses patrimonials, han confiat en l'equip que conforma.

Equip humà

Som experts en el mercat immobiliari. Advocats, gestors comercials i personal administratiu, tots ells especialistes en administració i gestió de Patrimoni amb l'excel·lència com a objectiu comú.

Renta Garantizada está comprometida con los más altos estándares de conducta empresarial y con las mejores prácticas en la materia.


Como sociedad perteneciente al Grupo Neinor Homes, Renta Garantizada asume como propios los valores y principios de funcionamiento ético de la sociedad matriz, que constituyen un estándar de conducta empresarial para nuestro personal y para nuestras operaciones. Consulta el Codi Ètic de Neinor Homes


Canal Ètic

Como parte de este compromiso con los mejores valores éticos, se pone a disposición de cualquier interesado el Canal Ético de Grupo Neinor Homes, en el que se puede comunicar cualquier posible irregularidad, incumplimiento o comportamiento contrario a la ética, la legalidad y las normas que rigen al grupo de los que el denunciante tenga noticia.

Accede al Canal Ético

Todas las comunicaciones realizadas a través de este canal serán tratadas conforme a la Directiva (UE) 2019/1937, garantizando la confidencialidad de las partes implicadas y permitiendo el envío de comunicaciones anónimas cuando el informante así lo desee, y se regirá por el Procedimiento de gestión del Canal Ético de Neinor Homes.

Vols treballar amb nosaltres?

Responsable: RENTA GARANTIZADA S.A.- C/ Goya 115, entreplanta, 28009, Madrid 915 35 67 27 - protecciondatos@rentagarantizada.es | Finalitat principal: Atendre a les seves consultes i enviar-li la informació sol·licitada; facilitar-li ofertes sobre productes i serveis del seu interès | Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin. | Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat.

Empresa pertanyent al grup

Grupo Neinor