MÉS DE 25 ANYS OFERINT PROTECCIÓ AL PROPIETARI

Garantim el cobrament del teu lloguer a Espanya cada mes. Protegeix-te contra els impagaments

Renta garantizada en Madrid
Contactar amb la meva oficina local

L’única empresa que garanteix el cobrament del teu lloguer segur a Espanya

El propietari sempre cobrarà la seva renda

Garantim el cobrament de la renda cada mes si l’inquilí incorre en impagament.

Seguretat i tranquil·litat

Gaudeix d’una protecció de fins a 12 mesos de renda, assessorament i defensa judicial en cas de desnonament.

Seleccionem l’inquilí perfecte

Fem estudis de solvència i entrevistes minucioses a tots els candidats fins a triar la persona més adequada.

Gestió integral del lloguer

Gestionem tot allò relacionat amb el lloguer del teu habitatge, des de la redacció del contracte fins a la seva finalització.

Coneix les nostres tarifes i cobertures

Vols gaudir d’un lloguer segur a Espanya? Renda Garantida és la resposta

A Renda Garantida treballem per tal que gaudeixis d’un lloguer segur i sense preocupacions. Per aconseguir-ho, t’aportem solucions personalitzades a qualsevol problema relacionat amb el lloguer del teu habitatge a Espanya.

Tenim acord amb les millors companyies asseguradores del país per protegir el propietari en cas d’impagament, de tal forma que rebrà la seva renda fins que no es resolgui el problema amb l’inquilí o fins a un termini màxim de 12 mesos.

Amb Renda Garantida, el lloguer segur és una realitat i la solució a qualsevol preocupació sobre el lloguer del teu habitatge. La teva tranquil·litat és el més important per a nosaltres. Confia en els millors professionals.

Descobreix com

Responsable: RENTA GARANTIZADA S.A.- C / Goya 115, entresòl, 28009, Madrid - protecciondatos@rentagarantizada.es | Finalitat principal: Atendre a les seves consultes i enviar-li la informació sol·licitada; facilitar-li ofertes sobre productes i serveis del seu interès | Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin. | Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat. Política de Privacitat.

Empresa pertanyent al grup

Grupo Neinor