Més de 25 anys oferint protecció al propietari

Garantim el cobrament del teu lloguer a Espanya cada mes. Protegeix-te contra els impagaments

Garantim Contactar amb la meva oficina local

L’única empresa que garanteix el cobrament del teu lloguer segur a Espanya

El propietari sempre cobrarà la seva renda

Garantim el cobrament de la renda cada mes si l’inquilí incorre en impagament.

Seguretat i tranquil·litat

Gaudeix d’una protecció de fins a 12 mesos de renda, assessorament i defensa judicial en cas de desnonament.

Seleccionem l’inquilí perfecte

Fem estudis de solvència i entrevistes minucioses a tots els candidats fins a triar la persona més adequada.

Gestió integral del lloguer

Gestionem tot allò relacionat amb el lloguer del teu habitatge, des de la redacció del contracte fins a la seva finalització.

Coneix les nostres tarifes i cobertures

Vols gaudir d´un lloguer segur a Espanya? Renta Garantizada és la resposta

A Renda Garantida treballem per tal que gaudeixis d’un lloguer segur i sense preocupacions. Per aconseguir-ho, t’aportem solucions personalitzades a qualsevol problema relacionat amb el lloguer del teu habitatge a Espanya.

Tenim acord amb les millors companyies asseguradores del país per protegir el propietari en cas d’impagament, de tal forma que rebrà la seva renda fins que no es resolgui el problema amb l’inquilí o fins a un termini màxim de 12 mesos.

Con Renta Garantizada, el alquiler seguro es una realidad y la solución a cualquier preocupación sobre el alquiler de tu vivienda. Tu tranquilidad es lo más importante para nosotros. Confía en los mejores profesionales.

Tria la teva oficina més propera

Contacta amb nosaltres

Responsable: RENTA GARANTIZADA S.A.- C/ Goya 115, entreplanta, 28009, Madrid 915 35 67 27 - protecciondatos@rentagarantizada.es | Finalitat principal: Atendre a les seves consultes i enviar-li la informació sol·licitada; facilitar-li ofertes sobre productes i serveis del seu interès | Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin. | Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat.

Empresa pertanyent al grup

Grupo Neinor