Més de 25 anys oferint protecció al propietari

Garantizamos el cobro de tu alquiler seguro en Madrid mes a mes. Sin sorpresas.

L’única empresa que garanteix el cobrament del teu lloguer segur a Madrid

Garantia total al cobrament de la renda

Aseguramos el cobro de la renta mes a mes, aunque el inquilino deje de pagarte.

Protecció total

Protección total hasta 12 mensualidades y defensa judicial en el desahucio.

Selección del inquilino perfecto

Estudiamos la solvencia e idoneidad de cada candidato.

Gestión integral del alquiler de la vivienda

Desde la elaboración del contrato a la atención de incidencias y partes al seguro.

Coneix les nostres tarifes i cobertures

Vols gaudir d´un lloguer segur a Espanya? Renta Garantizada és la resposta

A Renda Garantida treballem per tal que gaudeixis d’un lloguer segur i sense preocupacions. Per aconseguir-ho, t’aportem solucions personalitzades a qualsevol problema relacionat amb el lloguer del teu habitatge a Espanya.

Tenim acord amb les millors companyies asseguradores del país per protegir el propietari en cas d’impagament, de tal forma que rebrà la seva renda fins que no es resolgui el problema amb l’inquilí o fins a un termini màxim de 12 mesos.

Amb Renta Garantizada, el lloguer segur és una realitat i la solució a qualsevol preocupació sobre el lloguer del teu habitatge. La teva tranquil·litat és el més important per a nosaltres. Confia en els millors professionals.

Contacta amb nosaltres

Responsable: RENTA GARANTIZADA S.A.- C/ Goya 115, entreplanta, 28009, Madrid 915 35 67 27 - protecciondatos@rentagarantizada.es | Finalitat principal: Atendre a les seves consultes i enviar-li la informació sol·licitada; facilitar-li ofertes sobre productes i serveis del seu interès | Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin. | Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat.

Empresa pertanyent al grup

Grupo Neinor