Més de 25 anys oferint protecció al propietari

Gestionem de forma integral la comercialització del teu habitatge a Espanya

Totes les gestions corren a càrrec nostre

Comercialitzem Contactar amb la meva oficina local

A Renda Garantida treballem per a la teva tranquil·litat. Ens encarreguem de tot allò relacionat amb el teu habitatge a Espanya

Seleccionem l'inquilí idoni per al teu habitatge

Realitzem un estudi de solvència i entrevistem personalment els candidats per triar la persona més adequada.

Estudiem la seva estabilitat laboral i econòmica i en verifiquem les nòmines, els contractes de treball i les recomanacions.

Recopilem tota la documentació necessària per formalitzar el contracte d’arrendament.

Proposem el millor preu de lloguer

Establim el preu de lloguer idoni basant-nos en múltiples paràmetres i sempre pensant en els interessos del propietari.

Publiquem l’anunci del teu habitatge en lloguer als millors portals immobiliaris d’Espanya.

El nostre equip t’ofereix una gestió professional i eficaç en tot allò relacionat amb la comercialització del teu habitatge.

Coneix les nostres tarifes i cobertures

Portals immobiliaris

Idealista
fotocasa
halogo-habitaclia

Comercialitzem el teu habitatge a Espanya amb totes les garanties

El nostre equip d’especialistes immobiliaris centren tot els seus esforços a aconseguir un lloguer segur per al propietari mitjançant una gestió seriosa i professional a totes les fases de l’arrendament. Dediquem especial atenció al procés de comercialització i selecció de l’inquilí perquè sabem que és molt important reduir el risc de possibles impagaments en el futur.

El nostre objectiu més important és garantir el pagament de la renda al propietari i transmetre-li confiança i seguretat en tot moment. Una bona selecció de l’inquilí, així com una bona gestió integral del lloguer, és la millor manera d’aconseguir un lloguer segur. Si vols deixar de banda les preocupacions de l’arrendament d’un habitatge, Renda Garantida és la teva agència negociadora del lloguer.

Tria la teva oficina més propera

Contacta amb nosaltres

Responsable: RENTA GARANTIZADA S.A.- C/ Goya 115, entreplanta, 28009, Madrid 915 35 67 27 - protecciondatos@rentagarantizada.es | Finalitat principal: Atendre a les seves consultes i enviar-li la informació sol·licitada; facilitar-li ofertes sobre productes i serveis del seu interès | Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, quan procedeixin. | Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat.

Empresa pertanyent al grup

Grupo Neinor